OBT: Turizmi pritet te kete rritje ne Shqiperi gjate 2019!

Written by on 23/11/2018

Shqiperia pritet te kete nje ritem pozitiv rritjeje te turizmit ne vitin 2019, si pjese e rajonit jugor/mesdhetar. Sipas vleresimeve te tremujorit te trete te bera nga Organizata Boterore e Turizmit, UNWTO parashikohet qe ky rajon, ku ben pjese edhe Shqiperia, krahas Bosnjes, Kroacise, Maqedonise, Greqise apo Malit te Zi, e te kete ecuri pozitive. Vendi yne parashikohet te kete rritje te turizmit vendas ne rreth 3% si  dhe rritje me te larte te prurjeve te te huajve, rreth 5%. Sipas raportit, nje ne tre destinacione ne Europe pritet qe te kete rritje dyshifrore te turisteve te huaj gjate 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist