OBSH del kundër Evropës: I thotë jo pasaportës së vaksinimit!

Written by on 18/01/2021

Ndryshe nga shumë vende të tjera evropiane, Organizata Botërore e Shëndetësisë është kundër idesë për pasaportat e vaksinimit, si një kusht për të lejuar hyrjen e udhëtarëve ndërkombëtarë në aeroporte të caktuara. Sipas zyrtarëve vaksina ka ende të panjohura dhe ndërkohë sasia e saj është ende e pamjaftueshme për t’u përhapur në të gjithë botën dhe për të bërë të mundur vaksinimin e çdo udhëtari. Ndonëse shumë shtete evropiane e kanë hedhur një hipotezë të tillë, ende mbetet për t’u parë nëse do të zyrtarizohet ligjërisht.


Current track

Title

Artist