Nxorrën në shitje teste të shpejta për Covid, boshatisen supermarketet në Gjermani!

Written by on 09/03/2021

Në supermarketet në Gjermani kanë filluar të shiten kite testesh të shpejta për COVID. Kitet kanë një vlerë mesatarisht prej 25 eurosh dhe në Gjermani deri më tani janë miratuar shtatë marka që i prodhojnë ato. Shumica e dyqaneve janë zbrazur menjëherë ndërkohë që nisma synon të nxisë testimet masive dhe të ulë kostot e tyre.

Fears of 'Wild West' as COVID-19 Blood Tests Hit the Market | Voice of  America - English

Aktualisht Gjermania po përpiqet të lehtësojë masat kufizuese, ndërkohë që paralelisht po ecën edhe procesi i vaksinimi të popullsisë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background