Norwegian Cruise Line me sherbim te ri Ultra All Inclusive.

Written by on 27/03/2019

Norwegian Cruise Line me sherbim te ri Ultra All Inclusive.

Linja e krocerave norvegjeze do të prezantojë një program të ri, <Free at Sea>,  Aplikimi do te filloje me dt 2 prill per te gjitha  rezervimet qe do te kryhen nga  vendet e Mbreterise se Bashkuar dhe Irlandes.  Kjo pakete parashikon sherbim Ultra All Inclusive per te gjithe pasagjeret qe do te rezervojne nje suite ose nje clubroom ne krocere.  “Ky program është nje hap  drejt  evoluimit  dhe angazhimit  për  të ofruar më shumë liri,  fleksibilitet dhe vlerë, të gjitha me  një  cilësi  të lartë”, jane shprehur drejtuesit e projektit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist