Njoftimi i fundit/Çfarë duhet të dinë pasagjerët që udhëtojnë drejt Turqisë

Written by on 16/03/2021

Sipas njoftimit të fundit nga autoritetet turke, pasagjerët që udhëtojnë për në Turqi me përjashtim të atyre që janë tranzit dhe nën moshën 6 vjeç, duhet të plotësojnë formularin e hyrjes në faqen zyrtare të Ministrisë së Shëndetësisë të Turqisë. Formulari plotësohet 72 orë përpara udhëtimit dhe duhet të paraqitet në format elektronik ose të printuar gjatë check-init.

Turkish Airlines plans new routes to Asia, North America next year - Latest  News

Pasagjerët që nuk e plotësojnë këtë formular do t’i refuzohet hyrja për në Turqi, njoftojnë autoritet Turke./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist