Njoftim për pasagjerët që duan të bëjnë PCR-në para fluturimit

Written by on 26/06/2021

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës thekson edhe njëherë tjetër se të gjithë pasagjerët e interesuar për të kryer tamponin PCR mund ta bëjnë atë në aeroport.  Për këtë të fundit pasagjerët duhet të paraqiten të paktën 3 orë përpara udhëtimit dhe do  i duhet të paguajnë një kosto shtesë prej 35 eurosh.

Testi tjetër, ai i antigenit nuk kryhet në aeroport. Po ashtu testi PCR mund të vazhdojë të kryhet në çdo institucion tjetër të licensuar mjekësor./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background