Njoftim i rëndësishëm nga aeroporti i Tiranës, kompania ajrore anullon fluturimet!

Written by on 27/11/2019

Kompania ajrore “Lufthansa Airlines”, ka anulluar për arsye operacionale fluturimin e sotëm të mbërritjes në TIA të orës 22.20 dhe fluturimin e ditës së nesërme, atë të mëngjesit, datë 28/11/2019 të orës 6.20. Pasagjerët janë mbrojtur nga kompania ajrore për këtë anullim të fluturimit.

 


Current track

Title

Artist

Background