Njihuni me kamperin ne forme USB- je!

Written by on 26/10/2018

Romotow eshte emri i kamperit ne formen e nje USB-je gjigante. Ky eshte nje koncept i krijuar qe para gjashte vitesh nga studioja arkitekturore W2 me seli ne Zelanden e Re. Ka qene vete kjo studio arkitekturore e cila ka thene se frymezimin per te ndertuar kamperin e ka marre pikerisht nga nje USB e zakonshme.Ky kamper eshte 9.5 metra i gjate dhe 2.5 metra i gjere ne gjendje te mbyllur ka nje hapesire akomoduese te brendshme te konsiderueshme dhe hapet nepermjet nje butoni te inkorporuar.Ai ka thuajse gjithçka qe kane edhe kamperet e tjere, nje kuzhine te vogel, nje tualet dhe nje dhome gjumi te vogel. Por ndryshe nga kamperet e tjere, nga struktura e posaçme qe ai ka, do t’u mundesoje atyre qe do ta blejne, qe ne momentin qe dalin jashte te kene nje strukture mbrojtese ne rast se bie shi. Romotovi i pare ka filluar te ndertohet dhe pritet te perfundoje brenda vitit 2020.Kostoja e tij do te shkoje deri ne 350, 000 $.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist