Njihuni me Bugatti Chiron i bere i gjithi nga…LEGO!

Written by on 03/09/2018

 

Kompania Lego ka ndertuar nje model te makines me te shpejte ne bote nga me shume se 1 mln pjese dhe 2,300 motore lodrash. Behet fjale per nje  Bugatti Chiron e bere e gjitha me Lego. Perveç kornizes se çelikut, riprodhimi i permasave eshte bere teresisht nga pjeset LEGO dhe eshte funksionale. Ajo kushton 350 dollare, peshon 1.500 kg dhe mund te kete nje shpejtesi maksimale prej 19 km ne ore.Per te marre te drejten e ngjyrave, LEGO madje kishte per te prodhuar 56 pjese te reja per kete model, per te cilen u deshen 13.400 ore pune per ta perfunduar. LEGO filloi te bente modelin ne shtator te vitit te kaluar, pas disa muajsh  planifikimi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist