Njerëzit  rrezikohen nga grimcat e plastikave!

Written by on 06/06/2019

 

 

Sipas një studimi të bërë kohët e fundit , njerëzit thithin nëpërmjet frymëmarrjes mijëra grimca plastike në vit. Shpërbërja e produkteve të ndryshme krijon grimcat plastike që tashmë gjenden kudo në planet. Bazë e studimit kanadez është marrë regjimi mesatar dhe modeli i konsumit të amerikanëve. Sipas rezultateve të studimit, numri i grimcave që thith në një vit një I rritur ka shifra alarmuese.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist