Një vend tjetër i BE -së do të prezantojë vizat për “punëtorët e jashtëm”

Written by on 01/10/2021

Rumania do të bashkohet me listën e vendeve evropiane dhe do të nisë vizën për “nomadin dixhital” pasi Senati rumun ka votuar në favor të zbatimit të një programi të tillë. Përmes kësaj skeme, qytetarët nga vendet e tjera të interesuar për punë, kryesisht në fusha të veçanta si teknologjia, marketingu ose financat, do të lejohen të punojnë në Rumani.

Një program i tillë do të ndihmonte në zhvillimin e sektorit ekonomik të vendit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background