Nje sculpture gjigante shfaqet ne ujerat e Hong Kongut !

Written by on 26/03/2019

Nje sculpture gjigante shfaqet ne ujerat e Hong Kongut Ne Kanalin Victoria Harbor në Hong Kong do te qendroje deri në fund të marsit, një skulpturë e madhe me gjatësi prej 37 metrash qe peshon më shumë se 40 ton. Ne pamje të parë, duket si një projekt shumë i thjeshtë, por drejtori kreativ dhe kuratori i kompanisë, Shu-kam Lam, tha se kjo skulpture ishte shumë sfiduese, për shkak të formës dhe menyres se punes. Gjithashtu edhe çështja e transportimit nga kantjeri në Victoria Harbour ishte nje problem me vehte dhe procesi zgjati rreth 8 ore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist