Një rollercoaster të ri emocionues, parku historik gati të thithë mijëra turistë!

Written by on 14/01/2021

Parku historik argëtues “Coney Island” në New York po planifikon të ketë pjesë të mjedisit të saj një rollercaster të ri që shkakton adrenalinë. I quajtur Phoenix, ai do të jetë 68 metra i lartë dhe do të udhëtojë përgjatë shtigjeve të tij me 34 milje në orë, duke lënë këmbët e pasagjerëve të varur poshtë ndërsa fluturojnë në ajër.

Investimi prej 6 milionë dollarësh, që pritet të tërheqë shumë turistë fillimisht u planifikua në 2018 dhe u financua para pandemisë. Phoenix do të shtrembërojë udhëtarët 115 gradë dhe do të jetë i përshtatshëm edhe për familjet.


Current track

Title

Artist

Background