Një resort luksoz që ecën në ujë, sapo u inagurua në Dubai!

Written by on 24/11/2020

Dubai është shtëpia e dy hoteleve më të gjatë në botë, por tani planet për një vendpushim të ri lundrues pranë Dubai Marina janë zbuluar dhe ky mund të jetë opsioni ikonik i akomodimit në qytet. Resorti lundrues, i quajtur “Pallati i Detit”, po ndërtohet nga një kompani anijesh në Emirate. Resorti do të përbëhet nga një hotel luksoz i rrethuar nga gjashtë shtëpi lundruese, të cilat mund të shkëputen dhe të lundrojnë vetë. Shtëpitë do të kenë dysheme dhe mobilje të tejdukshme. Ato do të operohen nga sisteme inteligjente automatike dhe përfshijnë filtra ajri vetë-sterilizues, panele të energjisë diellore dhe sisteme të riciklimit të mbeturinave.


Current track

Title

Artist

Background