Nje konkurs ne kuader te “Javës globale të Parasë”.

Written by on 29/03/2019

Ne kuader te “Javës globale të Parasë” , 200 nxënës nga të gjitha shkollat e vendit testuan njohuritë e tyre në fushën financiare. Konkursi i organizuar nga Banka e Shqiperise dhe Shoqata e Bankave u zhvillua ne kohe reale ne te gjitha shkollat e vendit nga ku fitues u shpallen nxenesit e shkolles Emin Duraku ne Tirane. Ato do të përfaqësojnë Shqipërinë në konkursin që do të zhvillohet mes të gjitha shteteve të Europës gjate muajit maj në Bruksel.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist