Niveli i smogut në qytet, autoritetet do të vendosin kufizime për qarkullimin e makinave në këto orë të ditës!

Written by on 15/01/2020

Niveli  i smogut në Romë ka pësuar rritje, ku agjencia mjedisore ka raportuar se prania e grimcave të vogla ishte mbi nivelet e lejuara në 13 vendet e monitorimit të cilësisë së ajrit.Këto nivele kanë qenë mbi kufijtë e vendosur pothuajse në çdo ditë të vitit. Teorikisht, kufijtë nuk duhet të shkelen më shumë se 35 herë në vit. Duke patur parasysh nivelet e larta të ndotjes, qyteti ka vendosur  kufizime të makinave për ditën e martë, që përfshijnë ndalimin e makinave me naftë nga ora 7.30 deri në 10.30  dhe nga ora 16.30 deri në 20.30.


Current track

Title

Artist

Background