Nissan njofton terheqjen nga tregu i automjeteve me nafte!

Written by on 08/05/2018

 

 

Prodhuesi japonez Nissan ka njoftuar se gradualisht do te terhiqet nga tregu i automjeteve me nafte ne Europe, ne kontekstin e kerkeses me te dobet per nafte, teksa konsumatoret shqetesohen per ngritjen e taksave, si dhe duke marre ne konsiderate ndalimet dhe kufizimet e mundshme ne shume vende, raportoi Reuters. Nissan do te shkurtoje qindra vende pune ne fabriken e saj Sunderland, fabrika me e madhe e automjeteve ne Mbreterine e Bashkuar, per shkak te renies se kerkeses per nafte ne Europe.Prodhuesit e makinave po perballen me nje goditje globale rregullative mbi emetimet dhe shume prej tyre kane filluar te shikojne drejt automjeteve elektrike ne vend te makinave me nafte.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist