Nisin reshjet e borës, autoritetet paralajmërojnë drejtuesit e automjeteve!

Written by on 04/12/2019

Muaji dhjetor ka nisur të sjellë me vete reshjet e para të borës, të cilat në disa zona të Shqipërisë krijojnë probleme në qarkullimin e automjeteve. Për të marrë masa paraprake, Autoriteti Rrugor Shqiptar nëpërmjet një njoftimi ka paralajmëruar të gjithë drejtuesit e mjeteve të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor ,sidomos në aksin Qafë-Mali –Fierzë, ku trashësia e borës arrin 10 centimetra.” Sapo filluan reshjet, u morën menjëherë masat e para për mirëmbajtjen dimërore, nisi puna për pastrimin dhe hedhjen e kripës”, raporton ARRSH.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist