Nisin punimet per ndertimin e seksionit detar te TAP ne Seman

Written by on 19/10/2018

Nisin punimet per ndertimin e seksionit detar te TAP ne Seman

Nisen sot punimet ne Seman te Fierit per ndertimin ne seksionin detar te Gazsjellesit Trans Adriatik, me gjatesi 105 km. Ky seksion do te lidhe segmentin shqiptar te gazsjellesit me ate italian. Tubat do te shtrihen ne shtratin e Adriatikut, ku pika me e thelle e tubacionit do te jete me shume se 810 metra nen siperfaqen e detit. Per ndertimin dhe mbrojtjen e tubacionit, TAP po perdor standardet me te larta te industrise.  ​ I pranishem ne inaugurimin e nisjen se punimeve ishte edhe kryeministri i vendit,  i shoqeruar nga ministri i Infrastruktures dhe Energjise, kryetari i Bashkise se Fierit, si edhe drejtues te TAP.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist