Nis zbatimin ligji i “yjeve” për hotelet në Shqipëri!

Written by on 01/06/2019

 

 

 

Prej tre vitesh ka mbetur pezull klasifikimi i hoteleve sipas numrit të yjeve që duhet të mbajnë në sajë të standardeve dhe shërbimeve që ofrojnë. Ky klasifikim i cili është cilësuar si e metë që dëmton turizimin, duket se më në fund do të marrë një zgjidhje. Vendimi i miratuar së fundmi nga qeveria përcaktin kushtet që duhet të plotësohen për kalsifikimin e strukturave akomoduese. Ndër pikat më kryesore të vlerësuara do të jetë certefikata e ketegorizimit e cila do të lëshohet nga komisioni i standardizimit të veprimtarive turistike. Hotelet të cilët janë mbajtës të markave të rregjistruara dhe njohura ndërkombëtarisht”Brand name” vlerësimi dhe klasifikimi bëhet nga ministria përgjegjëse për turizmin, me kërkesë të vetë sipërmarrësit turistik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist