Nis shenjimi i shtigjeve per “Via Dinarica”

Written by on 05/07/2018

Nis shenjimi i shtigjeve per “Via Dinarica”

20 perfaqesues te shoqatave te ecjes ne natyre dhe çikliste nga Shqiperia dhe Kosova, ishin pjese e trajnimit dyditor per shenjimin e shtigjeve, te zhvilluar ne Boge-Peje, Kosove. Trajnimi u zhvillua ne kuader te projektit “Zgjatimi i ‘ViP Dinarica’ ne zonen nderkufitare Kosove – Shqiperi”. Projekti eshte pjese e programit te bashkepunimit financuar nga fondet IPA. Gjate ketij trajnimi u shenjuan shtigje ne nje gjatesi 1 km. Projekti “Zgjatimi i ‘ViP Dinarica’ synon te identifikoje shtigje ne zonen nderkufitare te Kosoves dhe Shqiperise qe me pas mund t’i bashkengjiten shtegut “Via Dinarica”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist