Nis rikualifikimi i molit te Liqenit Artificial ne Tirane!

Written by on 03/04/2018

Investimet ne Parkun e Madh te Liqenit Artificial vazhdojne. Nje kerkese e vazhdueshme e qytetareve ka qene edhe krijimi i mundesise per te aksesuar vet liqenin nepermjet nepermjet varkave dhe lojerave te tjera ujore. Ndaj Bashkia e Tiranes me mbeshtetjen edhe te Kryqit te Kuq Shqiptar ka nisur punen per realizimin e nje tjeter investimi te rendesishem dhe qe ka te bej me rikualifikimin e molit te liqenit. Moli ekzistues do t’i nenshtrohet nje rikonstruksionit total, ku veç shkalleve do te behet dhe ndertimi nga e para e gjithe molit. Per te qene i aksesueshem edhe ne oret e mbremjes, ai do te pajiset edhe me sistem ndriçimi, ndersa nuk do te mungoje as gjelberimi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist