Nis rënia e eksporteve shqiptare në Spanjë!

Written by on 25/03/2019

Pas rritjes se konsiderueshme te shkembimeve tregtare mes Shqiperise dhe Spanjes deri ne fund te vitit te kaluar, duket se situata ka ndryshuar per vitin 2019 pasi eksportet e Shqiperise drejt Spanjes kane pesuar renie. E njëjta tendencë konstatohet edhe me importet ku rënia e këtij viti, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, është me 667 milion lekë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist