Nis puna per restaurimin e Ures se Kollorces

Written by on 07/08/2018

Nis puna per restaurimin e Ures se KollorcesMonumentet e kultures me vlere historike dhe si atraksione shume te kerkuara turistike, jane ne vemendje e specialisteve kete sezon veror per t’i rikthyer ato ne vende te denja per t’u vizituar.Se fundmi ka nisur puna per restaurimin e Ures se Kollorces.Ura e Kollorces, monument kulture i kategorise se I-re, ngrihet mbi lumin Drino, rreth 4 km ne jug-lindje te Gjirokastres. Ajo ka nje gjatesi prej 103 m dhe perbehet nga pese harqe te medhenj.Projekti i hartuar nga Instituti i Monumenteve te Kultures parashikon nderhyrje perforcuese dhe restauruese mbi ure.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist