Nis puna për Parkun Fotovoltaik të Karavastasë, më i madhi në Ballkan!

Written by on 20/02/2021

Kompania franceze “Voltalia” ka nisur punën për ndërtimin e Parkut Fotovoltaik të Karavastasë. Ky do të jetë parku më i madh i prodhimit të energjisë diellore në rajonin tonë. BERZH është një nga partnerët kryesor të projektit, ndërkohë që kompania që do të kryejë ndërtimin, parashikohet ta realizojë brenda një periudhë kohore prej 30 muajsh.

Image result for karavasta

Qëllimi i parkut të Karavastasë është të adresohet ndjeshmëria dhe brishtësia e kësaj zone, por sigurisht edhe zhvillimi i turizmit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist