Nis ne Shkup maratona e Vas Travel Fair!

Written by on 04/04/2018

Nis ne Shkup maratona e Vas Travel Fair!
 
Celet ne Shkup sipari i Vas Travel Fair 2018, workshopit nderkombetar te turizmit qe synon terheqjen e vizitoreve apo agjencive turistike vendase per tu njohur me produktin turistik te kesaj vere por edhe lidhjen e bashkepunimeve mes bizneseve vendase dhe te huaja pjesmarrese ne kete event. Dhjetra kompani nga vende te ndryshme te botes jane pjesmarrese ne panairin i cili sot prezantohet per tregun maqedonas e neser zhvendoset ne Prishtine. Nderkohe ne datat 6 e 7 prill Vas Travel Fair vijon ne Tirane ne Expocity duke qene nje nder eventet me te rendesishme te sezonit sa i perket tendencave te reja ne turizem.
 
 
 
Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist