Nis ne Lezhe restaurimi i veprave monumentale!

Written by on 07/05/2018

Nis ne Lezhe restaurimi i veprave monumentale!

Ka nisur ne Lezhe restaurimi i veprave monumentali prej bronzi. Vemendja eshte perqendruar tek veprat qe ndodhen ne qendren muzeale te qytetit ndersa skulptoret apelojne qe re nderhyhet ne to te pakten nje here ne tre vite.Koha nuk ka shkuar pa lene gjurme dhe demtime ne veprat monumentale prej bronzi ne Lezhe, ku shiu e pluhri kane sjelle jo pak deme. Per te rikthyer dinjitetin dhe shkelqimin e ketyre veprave, ka nisur faza e pare e restaurimit. Sipas eksperteve veprat monumentale prej bronzi sipas skulptoreve duhet te trajtohen te pakten 1 here ne tre vite.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist