Nis Festa e Birres ne Korce, hotelet te gjitha te rezervuara

Written by on 09/08/2018

Nis Festa e Birres ne Korce, hotelet te gjitha te rezervuara



Me slloganin “Check in Korca” ka nisur  dje ne mbremje ne qytetin e Korçes Festa e Birres, ku pjese e saj jane bere jo vetem qytetaret e ketij qarku por nga e gjithe Shqiperia, Kosova, Maqedonia si dhe turiste te huaj, qe kane mbushur plote hotelet dhe sheshet e qytetit. Qe ne diten e pare te festes  hotelet e Korçes jane zene te gjitha. Programi i ketij viti perfshin kenge, performance nga artiste te njohur vendas e te huaj dhe birre. Prefektura e korces eshte angazhuar per te garantuar sigurine e kushte sa me te favorshme per qytetareve qe do te behen pjese e festes deri ne date 12 gusht. Festa tradicionale e Birres ne Korce edhe kete vit do te sherbeje nder te tjera si nje event qe do te promovoje me se miri qytetin e Korces per turistet e huaj.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist