Nga sot, karantina e Covid-19 shkurtohet në 10 ditë!

Written by on 14/12/2020

Duke filluar nga sot, udhëtarët që kthehen nga vendet e konsideruara me rrezik të lartë nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar do të ndeshen me një karantinë të shkurtuar, nga 14 ditë në 10 ditë. Në të njëjtën kohë, vetë-izolimi për kontaktet e njerëzve të konfirmuar me koronavirus do të shkurtohet gjithashtu. Njoftimi vjen ndërsa të dhënat tregojnë se rastet e Covid-19 po bien në pjesën më të madhe të Anglisë dhe Irlandës së Veriut.


Current track

Title

Artist