Nga kjo datë India mund të hapet për turizmin ndërkombëtar!

Written by on 06/10/2021

Turizmi ndërkombëtar mund të rihapet në Indi në 15 tetor. Aktualisht turizmi mbetet i pezulluar pasi fluturimet e planifikuara ndërkombëtare janë të ndaluara sipas protokollit të COVID. Kjo do të ndryshojë dhe vizitorët do të jenë në gjendje të udhëtojnë në Indi nëse vendi rihapet për turizëm ndërkombëtar deri më 15 tetor të këtij viti.

Pezullimi, bllokimet dhe kufizimet kanë filluar në Indi që prej marsit të vitit të kaluar./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background