Nga e marta, Gjermania u “vështirëson” punën udhëtarëve francezë!

Written by on 01/03/2021

Duke filluar nga dita e nesërme çdo shtetas francez nga rajoni i Moselle që kërkon të udhëtojë drejt Gjermanisë do të ndeshet me kufizime të ashpra. Shkak është bërë rritja e ndjeshme e infektimeve në këtë rajon. I njëjti rregull vlen edhe për Republikën Çeke, Portugalinë dhe Mbretërinë e Bashkuar.

Germany demands a test at the border with the Moselle, France calls for  more flexibility | Today24 News English

Udhëtarët nga këto vende duhet të paraqesin test negativ ndaj koronavirus para se të hyjnë në Gjermani./radiotravel.al 

 


Current track

Title

Artist

Background