Nga 1 tetori edhe evropianëve do t’u kërkohet pasaporta për të hyrë në Mbretërinë e Bashkuar!

Written by on 23/09/2021

Bashkimi Evropian dhe qytetarët zviceranë nga 1 tetori mund të hyjnë në Mbretërinë e Bashkuar vetëm nëse mbajnë një pasaportë të vlefshme, sipas autoriteteve britanike. Rregullat e përditësuara të udhëtimit në Mbretërinë e Bashkuar thonë se qytetarët e BE -së dhe Zvicrës nuk do të jenë më në gjendje të përdorin kartat e identitetit për të hyrë në vend nga muaji i ardhshëm.

Sidoqoftë, udhëtarët që përmbushin kërkesat specifike, ata që kanë leje si punëtorë kufitarë ose janë punonjës të kujdesit shëndetësor  mund të vazhdojnë të përdorin kartat e tyre të identitetit pas mbërritjes në Mbretërinë e Bashkuar deri më 31 dhjetor 2025./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background