Nga 1 janari, këto janë shërbimet që do të merrni online!

Written by on 20/12/2019

Nga data 1 janar 2020 të paktën 13 shërbime do të ofrohen online. Bëhet fjalë për të gjitha dokumentetet administrative që shërbejnë si dokumentacion shoqërues për marrjen e shërbimeve elektronike që duke nisur nga viti i ardhshëm do të ofrohen dhe do të shkëmbehen vetëm elektronikisht. Shërbimet përfshijnë institucione të ndryshme si Ministria e Drejtësisë,drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve,Agjencia e Trajtimit të Pronave apo drejtoria e Përgjthshme e Përmbarimit.


Current track

Title

Artist

Background