New York: Hapet Muzeu i Statujes së Lirisë

Written by on 05/06/2019

 

 

Ne New York eshte peruruar Muzeu Statujes se Lirise, për të zbuluar të fshehtat dhe vlerat e ketij simboli te SHBA. Qëllimi i këtij muzeu  është të tregojë historinë e Statujës së Lirisë, dhe njohjen me idealet që përfaqëson. Falë një teatri gjithëpërfshirës, një galerie frymëzuese dhe pranisë së objekteve origjinale të vetë statujës, si për shembull pishtari origjinal, vizita në muze shndërrohet në një moment të jashtëzakonshëm për njohjen e kulturës amerikane dhe historisë së Nju Jorkut.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist