NEW TRAVEL HITS

0 0

Dimitri Vegas & Like Mike vs. Carnage – All The Things She Said (OFFICIAL Original Mix)

Dimitri Vegas & Like Mike vs. Carnage – All The Things She Said (OFFICIAL Original Mix) Dimitri Vegas & Like Mike janë vëllezërit më të famshëm  belg të EDM. Producentët dhe Dj e talentuar kanë sjellë gjithmonë këngë që janë bërë hitre të menjëhershmedhe të cilat kanë zënë kreun e shumë toplistave muzikore në të […]

0 0

Thirty Seconds To Mars – “Rescue Me”

Thirty Seconds To Mars- “Rescue Me”   “Më shpëtoni nga demonët në mendjen time”. Kjo është ajo që Jared Leto këndon në këngën “Rescue Me” se bashke me shoket e grupit Thurty Seconds To Mars. Kenga do te behet pjese e albumit te  ardhshëm të grupit i quajtur “AMERICA”. Ky album permban gjithashtu dhe kenge […]Current track

Title

Artist

Background