Nëse plotëson këto kushte, mund të blesh një shtëpi në Itali për vetëm 1 euro!

Written by on 09/01/2021

Një numër në rritje i qyteteve të vogla në Itali po shesin shtëpi për çmimin simbolik prej 1 €. Qëllimi është përpjekja për të ringjallur popullatat në rënie. Kështu, Santo Stefano di Sessanio, Abruzzo; Castropignano, Molise dhe Salemi në Siçili janë tre nga zonat në Itali të cilat kanë nxjerrë prej kohësh në shitje vila të mëdha. Këto vende kanë popullsi shumë të vogël dhe përmes kësaj skenë synojnë jo vetëm të rrisin numrin e banorëve, por edhe të zhvillojnë pronën. Blerësit duhet të shkarkojnë një formular aplikimi për një shtëpi, të specifikojnë planet e tyre të rinovimit dhe si ata mund të kontribuojnë në turizmin e qytetit, industritë e tregtisë ose artizanatit.


Current track

Title

Artist