Nëse ju ndodh kjo situatë në avion, mund të dëmshpërbleheni!

Written by on 23/12/2019

Sipas një ligji të Bashkimit Europian , linjat ajrore duhet të mbajnë përgjegësi për dëmet e shkaktuara nga kafeja e hedhur në avion. Një rast konkret është paraqitur nga një vajzë e cila kishte ngritur një padi ndaj kompanisë ajrore australiane”Niki”, pasi kafeja që ju shërbye të atit, u derdh dhe e dogji atë.Linja ajrore reagoi për rastin duke theksuar se ishte përgjegjëse vetëm për aksidentet që ndodhin për shkak të rreziqeve tipike të fluturimit. Argumenti është kundërshtuar duke e çuar çështjen në gjykatë.


Current track

Title

Artist

Background