Nëse do të udhëtoni drejt Norvegjisë këto janë rregullat që duhet të dini!

Written by on 13/08/2021

Meqë turizmi mes vendeve të Europës duket se po merr frymë I lehtësuar, Norvegjia ka bërë publike listën e vaksinave që pranohen për të futur në këtë vend. Në një deklaratë të bërë nga Ministria e Shëndetësisë, Norvegjia bën me dije se njeh vetëm vaksinat që janë miratuar nga Agjensia Europiane e Barnave, praktikisht Pfizer, AstraZeneca, Johnson&Johnsin dhe Moderna.

Ndërkaq, rregullat e këtij vendi theksojnë se një person konsiderohet plotësisht I vaksinuar vetëm nëse ka kaluar më shumë se një javë nga marrja e dozës së dytë të vaksinës.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background