Nebraska merr 1.8 milion dollarë grant për mbështetjen e turizmit

Written by on 14/06/2021

Nebraskës i është dhënë një fond prej 1.8 milionë eurosh nga presidenti Biden për të mbështetur turizmin në të gjithë shtetin. Ky grant sipas zyrtarëve pritet të mbajë 810 vende pune.

 

Përmes këtij investimi, Komisioni i Turizmit i Nebraskës do të punësojë një koordinator për fushatat e marketingut me qëllim rimëkëmbjen dhe qëndrueshmërinë brenda industrisë së turizmit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background