Në Zvicër hapet shkolla shqipe! Thirrje ndaj nxënësve që të jenë pjesë e projektit!

Written by on 22/09/2021

Në Zvicër është hapur një shkollë shqipe në mënyrë që komuniteti i vegjëlve shqiptarë të mësojnë gjuhën dhe kulturën. Shkolla shqipe mësohet se është hapur në qytezën Cham, Kanton Zug.

Lajmin e bën me dije Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bernë dhe bën thirrje ndaj prindërve dhe nxënësve që të bashkohen në këtë përpjekje për të ruajtur e promovuar gjuhën, kulturën, traditat e historinë Atdhetare./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background