Në vitin 2020 Europa do të ketë një mjet të ri transporti!

Written by on 21/12/2019

 

 

Uber po planifikon të dyfishojë investimet në biçikletat elektrike dhe skuterët në vitin 2020, me një fokus të veçantë në Europë, ka theksuar një ekzekutiv në kompani. Firma bleu kompaninë Jump për një shërbim për ndarjen e biçikletave me qendër në SHBA për rritjen e hapësirave të ashtuquajtura”mikromobiliet”. Uber pretendon se birësimi i biçikletave me Jump në Europë ka nisur të tejkalojë SHBA-në në muajt e fundit. Kompania pas disa humbjeve të konsiderueshme të të ardhurave pretendon se do arrijë rehabilitimin në vitin 2021.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist