“Në shtegun e të papriturës , një udhëtim tokësor nëpër Shqipëri”, shkrimi që i dhurohet Shqipërisë për festat e fundvitit!

Written by on 18/12/2019

Gazeta e njohur britanike”The Guardian” i ka kushtuar një reportazh të gjatë përmes të cilit tregohet një rrugëtim nëpër viset shqiptare. “Në shtegun e të papriturës , një udhëtim tokësor nëpër Shqipëri”, përshkuan me detaje kryqëzimet kulturore dhe ato aventureske. I çuditshëm , antik dhe i  mrekullueshëm , është përshkrimi që i rri më së miri Shqipërisë. Riviera, rruga për në Kosovë, ushqimi, zonat arkeologjike apo qytetet-muze janë ato që përmenden përgjatë rreshtave të reportazhit. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist