Në pranverë ulen pasagjerët e parë në aeroportin e Kukësit!

Written by on 09/02/2021

Aeroporti i Kukësit është në fazën e certifikimit dhe fluturimet do të nisin në muajin prill. Ka qenë ky premtimi i Ministres Belinda Balluku, sipas së cilës në pranverë kompania shqiptare “Air Albania” do të presë pasagjerët e parë. Përveç shpenzimeve për shpronësimin e tokave, i gjithë financimi i aeroportit të Kukësit është dhuratë nga Emiratet e Bashkuara Arabe.


Current track

Title

Artist