Ne Parlamentin e Austrise gjenden vepra naziste!

Written by on 26/04/2018

Ne Parlamentin e Austrise gjenden vepra naziste!

Ne zemer te parlamentit te Austrise gjenden ende pas 73 vitesh relike naziste, perfshire nje statuje me koken e Hitlerit. Ato jane gjetur ne nje dollap te mbyllur brenda nje bodrumi ne godinen e parlamentit, i cili nuk ishte perdorur prej vitesh.Ndoshta ato nuk do te ishin gjendur kurre nese nuk do te ishte miratuar nje fond per rinovimin e godines, pune e cila pritet te perfundoje ne vitin 2021.Ne kete magazine gjithashtu u gjet edhe nje pikture e Horst Wessel – nje nazist i vrare nga komunistet ne vitin 1930 dhe i kthyer ne nje martir nga shefi i propagandes Joseph Goebbels.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist