Ne dhjetor marreveshja per heqjen e Roaming ne Ballkanin Perendimor!

Written by on 19/11/2018

Muajin e ardhshem pritet te finalizohet marreveshja per uljen, deri ne heqjen e plote, te tarifave te roaming ne vendet e Ballkanit Perendimor. Marreveshja do te prezantohet ne Sesionin Plenar te Grupit te Autoriteteve Rregullatore Europiane qe do te zhvillohet ne muajin dhjetor. Kryetari i Keshillit Drejtues te AKEP zhvilloi kete jave nje takim me Komisioneren e Bashkimit Europian per Ekonomine dhe Shoqerine Digjitale e cila ka vizituar zyrtarisht Shqiperine ne saje te kesaj merreveshjeje. Vitin e kaluar, Bashkimi Europian ndermori nje hap revolucionar, duke hequr plotesisht tarifat roaming brenda Unionit. Qytetaret e Bashkimit Europian mund te flasin me tarifat e operatorit te tyre, ne te gjitha vendet anetare. Tashme Komisioni Europian eshte bere nismetar qe nje praktike e tille te ndiqet edhe mes vendeve kandidate te Ballkanit Perendimor. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist