Në  Antalia synohet qe numri i turisteve të rritet deri në 14 milionë!

Written by on 31/07/2018

Në  Antalia synohet qe numri i turisteve të rritet deri në 14 milionë!

Turqia eshet vizituar  në gjysmën e parë të vitit 2018  nga nje numer i larte turistesh, i cili perkthyer ne shifra shenon 30 për qind me shume  krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë.  “Rreth 16 milionë të huaj vizituan vendin tonë në gjashtë muajt e parë të këtij viti,” tha ministri i Kulturës dhe Turizmit Mehmet Ersoy, gjatë vizitës së tij në qytetin turistik jugor të Antalia-s. Ersoy deklaroi se Antalia regjistroi numrin më të madh të vizitorëve me më shumë se 6.6 milionë gjatë të njëjtës periudhë. Ersoi theksoi gjithashtu se objektivi  turistik eshte qe te arrihet nje numer prej 14 milionë turistesh , vetëm për Antalia-n.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist