Në ambasadë e re shqiptare në Australi!

Written by on 04/07/2019

 

 

Këshilli i Ministrave në mbledhjen e fundit ka vendosur hapjen e ambasadës së re në Kanberra të Australisë. Vendimi është marrë pas propozimit të kryeministrit shqiptar. Buxheti i miratuar për Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme, do të mbulojë shpenzimet për hapjen e ambasadës. Vendimi do të hyjë në fuqi pas botimit në Fletoren Zyrtare. 

aerial shot of a helicopter, Sydney, Australia.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist