Ndryshojne rregullat per te drejtat e autorit!

Written by on 28/03/2019

Eshte miratuar kete jave nga deputetet e Bashkimit Europian ndryshimi i rregullave per te drejtat e autorit. Kjo do të bëjë që Google dhe Facebook të paguajnë autorët për përdorimin e kuotimeve dhe do detyrojë kompanitë që të filtrojnë përmbajtjet e mbrojtura. Pas një debati që vuri përballë industrinë krijuese të Europës ndaj kompanive të teknologjisë, aktivistëve të internetit dhe grupeve të konsumatorëve, Parlamenti Europian i mbështeti këto reforma me 348 vota pro dhe 274 kundër.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist