Ndryshimi i ores, sot vendimi nese do te vijoje apo jo

Written by on 31/08/2018

 

Kreu i Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker njoftoi se BE-ja planifikon te heqe dore nga ndryshimi i ores ne periudhen e veres dhe te dimrit. Vendimi vjen pasi shumica e qytetareve te intervistuar te bllokut u shprehen njezeri se ora nuk ka perse ndryshon me.Tani, sipas pohimeve te vet Junckerit, nderrimi i ores shume shpejt mund te mbetet nje gje e se shkuares.Vendimi perfundimtar duhet te merret gjate dites.Qytetaret qe u ankuan me shume ishin kryesisht ata nga Gjermania. Zyrtaret ne Bruksel u shprehen te befasuar nga niveli i larte i reagimeve kunder kesaj rregulloreje, qe nxori ne pah sondazhi i realizuar “online”. Anketimi, ku moren pjese 4.6 milione qytetare te BE-se, tregoi se pjesa derrmuese e tyre nuk e donin nderrimin e ores ne kohen e dimrit dhe ate te veres. 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist