Ndryshimet të reja në sektorin turistik, ja çfarë pritet të ndodhë në vitin e ardhshëm!

Written by on 21/12/2019

Operatorët turistikë kanë kërkuar uljen e TVSH-së për turizmin në masën 10% si dhe uljen e taksave aeroportuale për avionët charter. Drafti me ndryshimet e propozuara është gati, ndërkohë për reduktimin e TVSH-së ka patur dakortësi edhe nga Fondi Monetar Ndërkombëtar. Duke filluar nga viti i ardhshëm synohet të nisë standardizimi dhe çertefikimi i operatorëve turistikë. Do të nënshkruhet edhe memorandumi me unionin grek të operatorëve turistikë të cilët do të mund të kalojnë minimalisht dy ditë në Shqipëri, praktikë që do të ndiqet edhe me Bullgarinë. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist